Kérj időpontot az ingyenes termékbemutatóra!

Az iMaster fejlesztője a Müster & Dikson több mint 50 éve tevékenykedik a szépségiparban. Világszerte élvonalbeli, prémium termékeiről ismert, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. Számunkra is fontos, hogy Te és a vendégeid is jól járjanak!

Jelentkezz a kötelezettség nélküli termékbemutatóra a mellékelt „jelentkezési lap” segítségével! Megismerhetsz egy új technológiát, amely nemcsak klienseid elégedettségét növeli, hanem új vendégeket is hoz.

  * Csak fodrászok, szépségszalon-tulajdonos regisztrációját tudjuk fogadni, magánszemélyekét sajnos nem.

  Mitől olyan egyedülálló az ózonos-ionos gőzbúra?

  Lerövidíti a hajfestés hatóidejét! 8+3 perc!

  A kémiai műveletek köszönhetően jelentősen mérséklődik a hatóidő.

  Mélyen ápolja és hidratálja a hajszálakat!

  A levegő és az ózon keveréke visszazárja a hajszálak felületét, ezáltal hosszantartó eredményt biztosít

  Fényesebb és tartósabb hajszínt eredményez!

  A levegő és az ózon keveréke visszazárja a hajszálak felületét, ezáltal hosszantartó eredményt biztosít

  Így működik az ózonos-ionos gőzbúra!

  Egy hagyományos gőzbúra csupán gőzt bocsát ki, ezzel ellentétben az ózonos-ionos gőzbúra gőz, ion és ózon (O3) keverékét. A speciális gőz-ózon keverék mélyrétegben tisztítja a hajat és a fejbőrt, továbbá felgyorsítja a műveletek ható idejét.

  Az ózon molekulának nagyfokú oxidációs képessége stimulálja a hidrogén-peroxid hatását és felgyorsítja a hajfestés folyamatát. Mivel a haj leginkább a hidrogén-peroxid hatóideje alatt károsodhat, az ózonos-ionos gőzbúra segítségével jelentősen csökken a kémiai igénybevétel időtartama.
  Ennek köszönhetően a hajszálak hidratáltabbak, a végeredmény pedig szebb és tartósabb lesz. Az ózonos-ionos gőzbúra ugyanilyen hatékonyan használható dauer vagy tartós hajegyenesítés esetén is.

  Gőz hatására a hajszálak felületén található szarupikkelyek kinyílnak, ezáltal a végrehajtott műveletek maximális mélységig hatnak. Az ilyen formán elérhető legtökéletesebb eredményt világszerte tesztek ezrei bizonyítják.

  Így működik az ózonos-ionos gőzbúra!